Høyem kjøper opp mer i Fillan

- Mye av investeringene vi gjør er å bygge opp en eiendomsportefølje på Hitra, og etterhvert Frøya, og da synes vi at dette var en spennende eiendom.

Investor Lasse Høyem. 

Nyheter

Ki Investeringsselskap AS har kjøpt Sentrumsgården.

Daglig leder Lasse Høyem i Ki Investeringsselskap sier til lokalavisa at det var Magnar Karlsen som tok kontakt med dem.

- Vi fikk en henvendelse fra Magnar Karlsen om vi var interessert i å se på det. Mye av investeringene KI gjør er å bygge opp en eiendomsportefølje på Hitra, og etterhvert Frøya, og da synes vi at dette var en spennende eiendom vi har lyst til å ta tak i. Det viktigste i dag er at det er en god beliggenhet på eiendommen, og at vi ser et potensiale for oppgradering. Vi ser på det som en interessant investering over tid, for å si det på den måten, sier Høyem.

Daglig leder Lasse Høyem forteller at Ki Investeringsselskap har kjøpt Sentrumsgården i Fillan.  

 

Sentrumsgården har siden 2003 vært eid av Makaredet AS, som igjen eies av MK Holding AS, som eies Ronny Karlsen(81 %) og Oliver Karlsen(19 %) og Magnar Karlsen(0.16 %). Magnar Karlsen er daglig leder i selskapet.

Ki Investeringsselskap, som nylig skiftet navn fra Knarrlagsund Invest AS, kjøpte i løpet av mai også alle aksjene i Hjorten kjøpesenter i Fillan, og renholdsselskapet Seniorservice AS på Frøya.


 

Vil ha dialog med kommunen

I dag er blant andre NAV, voksenopplæringen, Sodvin, BoligPartner og Strøm trafikkskole leietakere i Sentrumsgården.

- Hvilket potensiale ser dere med hensyn til utvikling av eiendommen?

- Det får vi ta over tid. Jeg har ikke lyst til å komme med en programerklæring på det nå. Hitra kommune er i dag en betydelig leietaker i bygget, og vi kommer til gå i en dialog med kommunen om hvilke interesser de har på leietakersiden fremover, sier Høyem.