Med Frederic bak roret er havfiskerne nesten garantert store, eller sjeldne fisker

Havfiskeskipper Frederic Kullin fra Titran tar mange turer ut på havet med ivrige sportsfiskere om sommeren.

ETTERTRAKTET: Frederic Kullin fra Titran (nr.2 fra høyre) er kjent for å lede fisketuristene til steder med sjeldne eller rekordstore fisker, derfor kommer mange av fiskerne tilbake til ham år etter år. 

Det er så stille og rolig utpå her, også får vi alltid mye fisk

Nyheter

Frederic Kullin er opprinnelig svensk, men valgte å bosette seg på Titran i 2000. Da hadde han allerede i 12 år besøkt Titran som sportsfisker. Samme vinter kjøpte han den 33 fots store fiskebåten M/S Gotland, som han bruker for å bringe fisketuristene ut på havet. I tillegg til havfisketurisme jobber han ved Måsøval Fiskeoppdrett.