Ingar har eget museum på hytta

I et lite stabbur ved hytta si på Dyrøya har Ingar Sæther innredet sitt eget museum. - Jeg tar vare på de gamle tingene bare fordi jeg synes det er artig, sier han.

Riv skiten, ble det sagt. I dag synes jeg det er mer sørgelig at så mye ble revet.

Nyheter

Ingar er i ferd med å klaregjøre hytta for sommeravslutning, da avisas utsendte kommer oppover den nyslåtte, lange stien opp til hytta hans på Dyrøya. Han passer også på å holde graset nede på gangveien til bedehuset, og liker rett og slett å ha noe å pusle med, også etter at alvorlig sykdom satte ham ut av spill i mai. Nå er han i ferd med å bli den gode, gamle igjen, og fortsetter den evige jakten på gamle ting. For Ingar Sæther, og kona hans Else, er opptatt av å ta vare på det som ble brukt i tidligere tider, og som mange kvitter seg med når nye oppfinnelser overtar.