-En fantastisk opplevelse

Veteraner fra Astor-tida i Hestvika fikk en uforglemmelig mottakelse og omvisning i den nye moderne laksefabrikken til Lerøy på Jøsnøya.

Astor-veteraner som har medvirket til historien om industrien i Hestvika, var invitert til Lerøys nyfabrikk på Jøsnøya. Her er de samlet i møterommet Terningen. F.v. Torleif Strøm, Wenke Jobotn, Ragnar Volden, Frank Olsen, Per Ervik, Kjellrun Havnvik, Arne Inge Nøstvik, Klara Furuvik, Oddmund Strand og sjefen sjøl, Sven Amund Fjeldvær. 

Det er fantastisk å sjå, for en opplevelse

Nyheter

De var mektig imponert veterangjengen som rett før helga ble tatt imot i den nye laksefabrikken som Lerøy nå har tatt i bruk. Adm.dir. Sven Amund Fjeldvær og personalsjef Wenke Jobotn ønsket gamle kolleger velkommen til en ny, topp moderne laksefabrikk som er skrudd sammen av det mest moderne som fins av utstyr til lakseslakting, filetering og ferdigstillelse for ventende vogntog som bringer laksen ut til markedet. Det har tatt 20 måneder fra byggestart til fabrikken åpnet i sommer.