Fra sidelinja

- Endelig er det snart vinter

Sommeren er et slit, kjære dere. Pust og pes....

KRISTER OLSEN: Oppvokst på Hitra, journalistutdannet med bakgrunn fra Hitra-Frøya, Forsvarets Forum, Dagbladet, Aftenposten. og som redaktør Trønderbladet. Nå er han kommunikasjons-rådgiver i Trondheim kommune. Gift, to barn og bosatt på Tiller. Hytte på Ansnes og svært interessert i mye av det som har med øyregionen å gjøre. 

Når det blir så varmt langs kysten at du får røkt laks på garnet, da har den globale oppvarmingen kommet for langt

Nyheter

Den ubarmhjertige termiske energien fra sola driver svettekjertlene til en stakkars kaldblodstraver til vanvidd. Og det sylskarpe sollyset hogger til med en sånn kraft at desperate øyne ikke vet om det er best å poppe ut eller grave seg lenger inn i kraniet.