Kristin kjenner på kjøpepresset - slik løser hun kalenderutfordringen

- Sara har blitt så stor at hun får med seg hva de andre i barnehagen får i sine adventskalendere, men vi har prøvd å tenke lurt

Kristin Hakkebo Johansen med barna Liam (3 mnd) og Sara (3 år) Hakkebo Røtvold.  

Nyheter

Desember nærmer seg og det er nok særlig mange barn som spente ser fram til å endelig kunne åpne den aller første pakken eller luka i adventskalenderen sin på lørdag. Mange foreldre er sikkert også godt i gang med å lage pakkekalendere, men ikke Kristin Hakkebo Johansen. Når vi treffer henne og og de to barna Liam (3 mnd) og Sara (3 år) Hakkebo Røtvold i Fillan noen dager før adventstida setter inn, kan Kristin fortelle at de allerede har det klart hva eldstedatteren skal få. Sara sier hun ikke vet hva det kan være, men holder en knapp på at det er sjokolade.