Thea vant 15.000 kroner

For tredje gang ble Guri Kunna videregående best i fylket i Trygg Trafikks konkurranse "Er du sikker". For elev Thea Baglo Lund betyr det en god slump reisepenger.

Thea Baglo Lund sammen med lærer Kjersti Rønningen. 

Nyheter


- Det blir nok så jeg skal bruke pengene på reise, sier en overrasket og glad Thea Baglo Lund.

Hun har nettopp mottatt en sjekk på hele 15.000 kroner fra Trygg Trafikk. Denne får hun fordi hun har levert beste besvarelse ved den videregående-skolen i fylket som har vist best engasjement i #Er du sikker, en årlig konkurranse for videregående skoler i hele landet.

- Jeg har ikke gjort annet enn å svare på oppgavene. Vi fikk to oppgaver i uka, og konkurransen gikk over tre uker. Det var spørsmål om hvordan man skal opptre i trafikken, forteller Thea.

Lærer Kjersti Rønningen forteller at det er tredje gangen at Guri Kunna vinner fylkespremien, og kan dele ut en god pengesum til en av sine elever.

- Det viser at elevene er engasjert i prosjektet. Oppgavene går på å ta de riktige valgene i trafikken, og å bevisstgjøre seg. Og det ser vi er viktig her ute, sier Kjersti Rønningen.

Pengene kan brukes til tre ting: enten til å ta førerkort, kjøpe sykkel eller til reise. Thea går tredjeåret på studiespesialisering, og har allerede tatt lappen.

- Derfor blir det nok å bruke pengene på reise. Det er litt bra at når man har en konkurranse med premie, at det faktisk er en ganske stor sum man kan vinne, sier Thea.

951 64 597 Trond.Hammervik@hitra-froya.no