Fra sidelinja

- Hvis ungene dine fortsatt tror på julenissen, hold denne artikkelen unna dem.

KRISTER OLSEN Oppvokst på Hitra, journalistutdannet med bakgrunn fra Hitra-Frøya, Forsvarets Forum, Dagbladet, Aftenposten. og som redaktør Trønderbladet. Nå er han kommunikasjons-rådgiver i Trondheim kommune. Gift, to barn og bosatt på Tiller. Hytte på Ansnes og svært interessert i mye av det som har med øyregionen å gjøre. 

”Har du vært julenisse!?!! Pappa!!! Det er jo identitetstyveri!”

Nyheter

Santa, sant ja?

«Å tro på at vi kan slå Spania, er som å tro på julenissen», sa Egil Drillo Olsen en gang. Antakelig tok han motivasjonen fra både spillere og fans, men det som verre var: Han tok gnisten fra alle ungene som satt og forberedte sin brev til Nordpolen. Forhåpentlig var det ikke så mange barn som fikk med seg uttalelsen.