Fra sidelinja

Tøffere enn toget ...

Det var natt på Nordlandsbanen. Lyset i vogn nr. 5 var dempet, passasjerene hadde roa seg, katten i buret hadde lagt seg til rette og kjæresteparet i midten var ferdig med kveldsklininga og hadde funnet armkroken til hverandre. Ja, til og med ungdomsbataljonen i firersetet hadde slått av skravlemaskina og inntatt nattposisjonen.

Karin Jegtvik 

Virka jeg belærende? Framsto jeg uhøflig? Eller er det sånn vi har lært oss å kommunisere?

Nyheter

Selv hadde jeg hatt en turbulent dag med innstilt tog, noe som innebar altfor mange timer i et busskur på Mørkved i Bodø. Dårlig kledd i minus ti med et desorientert NSB på tråden. De mangla tog og de mangla buss for tog og de mangla evnen til å finne andre løsninger, så der satt jeg og venta. Jeg og mine nye bekjentskaper, som bestemte oss for å holde sammen til NSB skilte oss ad; Anita fra NAV, sykepleieren Maren og den pensjonerte læreren Sture.