Dette gjør den tidligere museumsdirektøren stoltest

- Ei hver bygd og kommune med respekt for seg selv bør ta vare på kulturarven sin.

I en mannsalder har Svein Bertil Sæther sørget for å ta vare på og formidle den lokale historien. Det skal han fortsette med selv om han nå går inn i pensjonistenes rekker. - Jeg har skuffer og skap fulle av historier og fortellinger som jeg endelig skal spre ut til folket.  Foto: Cecilia Brurok

Vi har gjort et innsamlingsarbeid på vegne av hele Norge som forteller historien fra A til Å

Nyheter

- Du klarte ikke holde deg unna lenger, nei, smiler de tidligere kollegaene triumferende i det Svein Bertil Sæther kommer inn døra.Det har gått ei uke siden Svein Bertil gikk av med pensjon og nå har vi tatt turen innom Kystmuseet for en oppsummering av tida hans som museumsdirektør - og tida før det. For i en mannsalder har Svein Bertil sørget for å ta vare på og formidle den lokale historien. Han har også vært en pådriver for å etablere et nytt nasjonalt museum på Hitra.