Stadtwerke München svarer at de må ha mer enn penger for å tre ut av avtalen

Frøya formannskap vil se på muligheten for å kjøpe ut vindkraftverket i spleiselag med næringslivet. Samtidig sier Stadtwerke München at de må ha mer enn penger for å tre ut av avtalen.

Gustav Witzøe (i gul skjorte) har lenge markert seg som tydelig motstander av vindkraftutbygging på Frøya. 

Nyheter

Før helgen sa Gustav Witzøe til froya.no at han kan være villig til å bli med på et spleiselag sammen med kommunen om å kjøpe ut Stadtwerke München og Trønderenergi fra vindkraftutbyggingen. I formannskapsmøtet mandag opplyste ordfører Berit Flåmo at mulige forhandlinger med Stadtwerke München skal tas opp når hun har fått tilbakemelding fra næringslivet(forstått som Gustav Witzøe) på Frøya. Formannskapet hadde prøvd å få til et møte med Witzøe mandag, men det lot seg ikke gjøre.