Fra sidelinja

- Stort sett som før: Som naboer vegg i vegg, og med skeptiske sideblikk mot hverandre

BJØRN NILSEN Vår faste spaltist, journalist og forfatter, født 1934, bor på Hemnskjela siden 1992. Laget dokumentarserier i NRK-Fjernsynet, Olje (Internasjonal koproduksjon for Channel 4, UK, solgt til 50-60 land), Skyggespill (om Rinnanbanden og krigen). Skrevet 25-30 bøker, dikt, noveller, fakta. Siste utgivelse om grunderen Nekolai Dahl. 

For oss ytterst mot leia betyr det at vi på Sund-landet og Hemnskjela skal bli en del av Hitra og innordne oss under Ole Haugen & Co

Nyheter

- Store forandringer blir det neppe

Så er vi ferdig med kommunevalget, og resultatene er til å leve med. Her ute på kysten skal Hitra og Frøya fortsette stort sett som før: Som naboer vegg i vegg, og med skeptiske sideblikk mot hverandre.