Prisvinnende breakecrew kommer til Øyregionen

Absence Crew skal lære barn og ungdommer nye dansetrinn.  Foto: Absence Crew

Nyheter

Neste uke kommer breakdance-gruppen Absence Crew for å holde forestillingen «Askeladden» på Frøya kulturhus gjennom sin turné i Den kulturelle skolesekken. Forestillingen vil bli vist for alle grunnskoleelever på Hitra og Frøya.

Absence Crew er et prisvinnende breakecrew som har holdt på siden 1999. Siden den gang har de spesialisert seg innenfor sceneshow og fysiske teaterforestillinger. De er norgesmester i breaking og vant TV2-programmet «Mitt dansecrew»


 

Instagram takeover

Samme uke skal de holde workshop på Hitra og Frøya mandag og tirsdag for alle mellom åtte og 20 år. Mandag ettermiddag blir dansetimen holdt på Frøya kulturhus, mens på tirsdag kommer Absence Crew til Fillan grendahus. For å bli med må man melde seg på innen 13. november til enten Guro eller Mariel.

Begge kveldene vil dansegruppen og kulturskolen ta over lokalavisas instagram-konto og publisere bilder og videoer fra workshopen.

Har DU lyst til å vise hva ditt lag/forening driver med?

Hvis det er noen andre lag eller foreninger som har lyst til å ta over kontoen vår en periode, ta kontakt med oss på mail til terese.torgersen@hitra-froya.no.