Hvem ble årets Ansnesmestere?

Ansnesmesterskapet i kubb ble holdt på søndag.  

Nyheter

Søndag ble Ansnesmesterskapet i kubb arrangert på den lokale fotballbanen på Ansnes. Hele 20 lag var påmeldt til den uhøytidelige konkurransen, som etter innledende runder gikk videre i både A- og B-sluttspill. 

90 personer deltok,  Foto: Privat

 

Etter en interessant finale måtte Team Jektvik med Marit og Einar Jektvik til slutt se at Johan og Sven Amund Fjeldvær i Nausthaugan Young and Youngest ble årets Ansnesmestere.

Bygda var samlet på søndag.  Foto: Privat

 

Turneringen foregikk uten håndgemeng, men noen lystige kommentarerer ble det. Dog uten at juryformann, dommer og turneringsansvarlig Ingvar Strømmen ble nødt til å bryte inn. Det var ca 90 personer fra bygda som hadde møtt frem for litt konkurranse, kaffe/kakao og sjitprat. 

Det norske flagget var på plass.