3 ting du kan gjøre i helga for å komme i julestemning

Hvis du ikke har kommet i julestemning ennå får du her tre aktiviteter du kan bruke fridagene dine på.

Jul på Hjertåsen blir arrangert i år igjen.  Foto: Arkivfoto

Nyheter

Hva: Jul på museet

Hvor: Kystmuseet i Fillan

Når: Lørdag formiddag

Tilbyr ulike aktiviteter for hele familien som lefsebaking, julepyntverksted, lysstøping, marsipanbaking og snekkerverksted. I tillegg blir det lesestund med forfatterne bak boka «Den blå adventstimen», og julefilmen «Snekker Andersen og julenissen» blir vist på storskjerm.

Hva: Nissefest

Hvor: Hopsjøbrygga

Når: Lørdag kveld

Nissefest for voksne. Julen blir rocket inn med musikk av Miriam & Hitmachine. Arrangørene oppfordrer alle til å ta på seg nissekostyme.

Hva: Jul i Hjertåsen

Hvor: Hjertåsen

Når: Søndag ettermiddag

I år igjen blir julemusikalen fremført på Hjertåsen. Det er satt opp tre forestillinger og to av dem er allerede utsolgt. Det er like før jul og Johanna er akkurat ferdig med den syttiåtte meter lange julelenka si. Nå er det klart for å sette selve krona på julepyntverket. Nemlig å henge opp den blanke amerikastjerna, men hva skjer? Amerikastjerna er borte.