- Vi er virkelig glad for å ha henne med på laget. Hun vil passe perfekt til rollen

Produksjonen bak «Oda fra havet» lover flere spennende nyheter.

Mari Haugen Smistad har fått hovedrollen i «Oda fra havet».  Foto: Privat

Nyheter

I løpet av helga 26. – 27. juni blir det hele fem forestillinger.

Nytt fra i år er at manusforfatter og komponist Marte Hallem har laget en helt ny låt til årets forestilling. Det vil også komme flere nye skuespillerfjes. I tillegg har de leid inn Trondheimsfjord1 for å frakte folk til og fra Mausund.

I år er det Mari Haugen Smistad fra Trondheim som skal spille Oda. Hun er en av de mest ettertraktet musikalskuespillerne i Trøndelag.Lang erfaring

Skuespilleren har de siste årene spilt Rizzo i musikalen «Grease» som ble spilt på Chateau Neuf i Oslo. Hun har også vært med i Lerka i «Ulven» på Nationalteateret og hatt rollen som Kamilla i Postgirobyggetmusikalen «Idyll».

Haugen Smistad er utdannet ved Teaterhøgskolen i Göteborg samt ved William Esper Studio i New York. Mari har også lang spelerfaring, blant annet fra «Den siste Viking» i Stadsbygd og «Eplene i Messehagen» i Malm.


Gripende kvinnekamp i havgapet

Årets "Oda fra havet" ble litt annerledes, men like mektig og imponerende, som de to foregående spelene. Og helgas billetter er så godt som revet bort.


«Vi er virkelig glad for å ha henne med på laget. Hun vil passe perfekt til rollen som Oda, sier regissør Arnstein Langåssve» i en pressemelding.

Billettene til årets forestilling blir lagt ut for salg lørdag.