Ikke mulig å ta førerprøven

Orkdal trafikkstasjon   Foto: Statens vegvesen.

Nyheter

Statens vegvesen melder at alle landets trafikkstasjoner vil bli stengt i dag og mandag, på grunn av korona-situasjonen. Over helga vil de gjøre ny vurdering av situasjonen.

Her er hele pressemeldingen:

Alle trafikkstasjoner vil være stengt fredag 13. mars og mandag 16. mars. Situasjonen vil bli vurdert på nytt mandag.

- Statens vegvesen har bestemt å stenge alle trafikkstasjoner i hele landet på grunn av koronautbruddet. Det betyr at all aktivitet som skjer ved trafikkstasjonen slik som for eksempel førerprøver, teoriprøver og hallkontroller som er planlagt fredag 13. mars og mandag 16. mars er avlyst, sier Bodil Rønning Dreyer i Statens vegvesen.

Statens vegvesen følger situasjonen tett, og vil vurdere på nytt over helgen om trafikkstasjonene kan gjenåpne.

Fra fredag 13. mars kl. 13.00 til mandag 16. mars kl. 07.00 vil Statens vegvesens digitale kjøretøytjenester være utilgjengelige slik at det heller ikke vil være mulig å sende inn salgsmelding, betale omregistreringsavgift eller omregistrere kjøretøy på vegvesen.no. De digitale kjøretøytjenestene vil bli tilgjengelige igjen mandag 16. mars.

Vi beklager ulempene dette medfører.