Starter med forsiktig åpning

Hopsjøbrygga har som de fleste andre spisesteder vært stengt for servering på grunn av koronaviruset. Men allerede i morgen kjører de på med en prøveåpning.

Hopsjøbrygga. 

Nyheter

– Vi starter med en prøveåpning nå på torsdag. Da er vi åpne fra torsdag til søndag. Etter det så åpner vi igjen til pinse. Da vil det bli åpent hver fredag, lørdag og søndag, sier styreformann Ivar Grong Nesset.

Det er Ansnes Brygger som står for driften av restauranten Landstrykern, og Ansnes Brygger-eier og driver Ola Skjåk-Bræk har inngått en avtale om å drifte og utvikle restauranten.

– På Ansnes går det mye i dagens-konsptet. Her vil vi fokusere på en fast meny. På Hopsjø vil vi servere alt fra ferskfiskball, hjort og burger, sier Skjåk-Bræk.Både Nesset og Skjåk-Bråk forteller at det likevel kommer til å bli annerledes fremover, og at de fortsatt må forholde seg til de reglene som gjelder.

– Vi vil ha litt varierende arrangementer, men det blir vanskelig å få til de store festene inne. Utfordringen er å overholde regelen om 1 meter avstand. Det er større sannsynlighet for at vi kan få til noen ute-arrangementer, sier Grong Nesset.

– Vi må være kreative til hvordan vi skal få til dette. Vi starter nå med en litt forsiktig prøveåpning og så åpner vi igjen til Pinse. Vi må nesten se an hvordan ting utvikler seg fremover, sier Skjåk-Bræk.De ønsker alle gjester velkommen på torsdag, men oppfordrer folk til å bestille bord for å være på den sikre siden.

– Man må selvfølgelig ikke bestille, men det er vanskelig å vite hvor mange som kommer. Det er derfor lurt å bestille i forkant, sier de.

Dager og åpningstider kan man finne på Hopsjøbryggas Facebook side.