Lanseres som ny ordfører-kandidat

Politikk

Nominasjonskomiteen i Hitra Høyre har foreslått Tor Johan Sagøy på førsteplass på partiets liste til kommunevalget 2019. Sagøy, som bor på Melandsjø og sitter i kommunestyret for Høyre også i inneværende periode, blir da også partiets ordførerkandidat til neste høst.

På de to neste plassene på lista har nominasjonskomiteen innstilt Dag Willmann og Marianne Østensen.

- Fullstendig liste vil bli presentert innen utgangen av mars 2019, forteller Olaus Selvaag, leder av nominasjonskomiteen i Hitra Høyre til lokalavisa Hitra-Frøya. Selvaag sier partiet er på jakt etter personer som kan tenke seg å fremme Høyres politikk.

- Kommende års kommunevalg er spesielt i og med at deler av Snillfjord kommune blir en del av Hitra kommune. Personer fra dette området ønskes spesielt velkommen, sier Selvaag.