Her er de 11 som stiller til valg for Hitra Frp

Politikk

Hitra Fremskrittsparti har etter sitt nominasjonsmøte avgjort at disse elleve personene stiller på lista ved kommunevalget til høsten:


1. Tom Skare, Melandsjø (1959)

2. Bjørg Reitan Bjørgvik, Kvenvær (1950)

3. Geir Samdahl, Dolmøy (1976)

4. Roy Prol, Hestvika (1971)

5. Ronny Bergvik, Fillan (1975)

6. Bjørn Morvik, Dolmøy (1961)

7. Heidi Furuvik, Knarrlagsund (1968)

8. Atle Andreas Thomassen, Sandstad (1988)

9.Carina Lervik, Fillan (1975)

10. Harald Lian, Fillan (1973)

11. Håvard Heggvik, Knarrlagsund (1967)

Både Tom Skare og Bjørg Reitan Bjørgvik, som sitter som partiets faste representanter i dag, tar gjenvalg. Med seg på tredjeplass har de fått med seg Geir Samdahl på det endelige listeforslaget.

- Vi er veldig fornøyd med at Tom Skare har sagt seg villig til å stå som listetopp, forteller partiets lokallagsleder Bjørg Bjørgvik. Skare har snart 12 års erfaring fra kommunestyret samt fra formannskapet.

Bjørgvik, som også sitter som studieleder og styremedlem i Fylkespartiet, stiller til gjenvalg på partiets andreplass.

- Vi håper vi kan få inn tre faste representanter ved høstens valg, og vi er alle veldig opptatt av å utvikle hittersamfunnet til en fortsatt god plass å bo og jobbe, sier Skare.

Viktige saker

Det er mange saker partiet vil løfte fram i valgkampen og som vil være viktig i neste periode. Før jul lanserte Skare tanken i kommunestyret om det ikke var på tide å se på deling av barne- og ungdomsskolen i Fillan. Det er derfor bra Ap også vil ta denne diskusjonen nå, mener de tre toppene i partiet.


 

- Ellers er viktige saker å få markedsført og utvikle næringsarealene på Jøsnøya sammen med Sandstad som et trafikknutepunkt. Samferdsel og kommunikasjon er andre viktige tema som partiet vil prioritere. Det er viktig å opprettholde et godt reisetilbud med Kystekspressen, og ikke minst få på plass bestillingsruter ut til de ulike grendene så folk kan benytte seg av kollektivtilbud på en lettvint måte, sier Bjørgvik og Skare.