Lokalavisa og NRK samsender i alle egne kanaler og sosiale medier

Prosjektleder Linda Bjørgan i NRK og redaktør Bjørn L. Rønningen i Hitra-Frøya.  Foto: Cecilia Brurok

Politikk

Lokalavisa og NRK samsender i alle egne kanaler og sosiale medier på mandag (26. august). Det er en del av vårt felles valgkamp-opplegg for Hitra og Frøya.

Temaet redaksjonene har valgt å fokusere på er plastforbruk og forsøpling, både det private og i næringslivet. Vi vil snakke med flest mulig gjennom dagen, gamle/unge, private/profesjonelle om hvordan man forholder seg til problematikken, både der vi som samfunn har lykkes og der vi har igjen en del, og helst også for å få noen innspill på hvor lokalpolitikerne bør sette inn støtet. Plast i havet er jo åpenbart et problemområde fortsatt.

Tanken er å fylle nettavisene våre, våre sosiale medie-kanaler og radio/nettv med temaet - forhåndsprodusert og på direkten - gjennom dagen. Utpå ettermiddagen samler vi et invitert panel av lokalpolitikere som skal debattere temaet på direktesendt radio og nett-tv, basert på innspillene familier, enkeltpersoner og bedrifter har gitt oss gjennom dagen. Debatten vil etter planen gå utendørs ved Frøya kultur- og kompetansesenter.

Så følg med på hitra-frøya.no og NRK Trøndelag til ettermiddagssendinga er over.