Se debatten i opptak her

Vi utfordret listetoppene på forsøpling og vindkraft

Politikk

Mandag ettermiddag inviterte NRK Trøndelag og lokalavisa Hitra-Frøya til valgdebatt. Vi inviterte et knippe politikere fra Hitra og Frøya til vårt studio utendørs ved Frøya kultur- og kompetansesenter på Sistranda,.

Debatten ble sendt direkte på web-tv her på lokalavisa eller hos NRK Trøndelag, og på radio under ettermiddagssendinga. Du kan se hele debatten i opptak i hovedbildet på denne artikkelen.


 

Temaene vi tok opp med listetoppene er forsøpling og bærekraftig havbruk, samt vindkraft. Plastforbruk og forsøpling er aktuelt i hele øyregionen. Vindkraft diskuteres både med utgangspunkt i detn opphetede debatten på Frøya, men vi skal også innom hvorfor Frøya, Hitra og Snillfjord har valgt hver sin inngang til problematikken.
Føler seg avhengige av plast

Familien Wingan synes det er vanskelig å begrense plastbruken, men vil gjerne prøve.