Knalltøff motstand i volleyball-NM

Hitra volleyballklubb deltok i NM U17 i Bergen denne helgen.
Sport

Både trenere og spillere var forberedt på veldig sterk motstand. Hitra volleyballklubb er det yngste laget med hele fem av åtte spillere som egentlig hører hjemme i U15. De fleste andre lagene har flere spillere som spiller i eliteserien. Hitra har også den laveste snitthøyden og de laget var ikke fulltallig. Stjernespilleren Thea Hestnes var også skadet.

I puljespillet møtte Hitra Sandnes, Øksil og Koll. Alle kampene endte med 2-0 tap.


Fikk se hvor høyt nivået er

- Ut ifra de forutsetningene vi har, greide vi oss ok, sier trener Paul Andersen.

- Motstanden var knalltøff, men Hitra hadde flere gode perioder. Jentene fikk se hvor høyt nivået er i NM og hvor tøffe motstanderne er. Lagene Hitra spiller mot har en helt annen treningsmengde enn det som er mulig for Hitra-laget, forteller han.


Sisteplass

Hitra volleyballklubb endt på sisteplass, som nr. 16. Laget og treneren var innstilt på at de kom til å havne i det nedre sjiktet.

- Hadde hele laget vært på plass har vi hatt gode muligheter for å slå flere av lagene som havnet nederst i puljespillet, mener Andresen.

Hitra åpnet bra mot Molde og de spilte også en god kamp mot Gneist. Spillemessig gikk det og, men resultatmessig gikk det dårlig, sier Andresen.