Storseier i serieåpningen

- Kanongod fotball av Hitra

Sport

NTNUI 2 - HITRA FK: 0-5

(Kvinnenes 4. divisjon - serieåpning)

- Ufyselig vær, men kanongod fotball av Hitra, forteller en strålende fornøyd trener, Roger Sørensen.

- Hitra spilte første omgang i sterk motvind, men vi spilte oss forbi ledd og fremover på banen. Natalia Grøntvedt åpnet scoringshowet med en strålende heading på corner. Anne Lise Kvakland scoret nummer to etter glimrende gjennomspill fra Nina Antonsen. Andre omgang fortsatte vi med høyt tempo og god trøkk på NTNU. 0-3 med Eva Reppe etter et langt løp på høyre siden. 0 - 4 og 0 - 5 var Nina Antonsen-show, med to kanonskudd fra 30 meter. Meget trygg og god keeper i Thea Arntzen. Ellers godt lagarbeid fra alle spillerne. Dette lover godt for sesongen, forteller treneren.