Tar gjev pokal med hjem til Hitra

Sport

Finale B-sluttspill

Hitra FK - Åfjord: 4-1

Hitra FKs G15 gikk seirende ut av finalen i B-sluttspillet der Åfjord var motstander under lørdagens Storsjøcup.

Dette var en kamp der Hitra FK hadde kontroll hele veien.

- Vi scorer tidlig et par mål i kampen, og kan kontrollere det hele både foran og bak. Hele laget har jobbet knallgodt sammen gjennom hele cupen, og har i B-sluttspillet sluppet inn bare ett mål, noe som vitner om stødig forsvars- og keeperspill, uttaler fornøyde trenere Ola Vigdal og Kjell Arne Sætherbø etter kampslutt.

Kaptein Ola Arntsen ble 4-målscorer i dagens kamp.

Ei inspirerende fotballuke

Hitra Fotballklubbs 70 spillere, trenere og lagledere vender nå snuten hjem mot Hitra igjen.

Og forteller om ei uke preget av gode sportslige opplevelser, og ikke minst gode relasjoner innad i lagene, mellom årsklassene og på tvers av jente-og guttelagene. Nye bekjentskaper er også gjort, noe som hører cuplivet til.

- Dyktige trenere og lagledere har sammen med foreldre og foresatte som aktive medspillere skapt ei fotballuke som man ikke glemmer, og HFKs felles reisecup blir nettopp den motivasjonsfaktoren som gjør at spillerne på tur hjem fra Østersund gleder seg til å ta fatt på høstsesongen, neste sesong og til neste års cupopplevelser. "Sammen for HFK" i praksis, akkurat slik vi ønsker det skal være, uttaler en fornøyd leder Kjersti Rønningen etter endt fotballcup.