En veldig flott judo-opplevelse for store og små

Sport

Sandstad IL judo deltok lørdag på Innherredstreff i Levanger. Vi reiste fredag ettermiddag og overnattet i Levanger judoklubbs lokaler. Det ble en veldig flott opplevelse for store og små. Sandstad deltok denne gang med barnepartiet som har konkurrert i judokarusellen til region midt i 2017. Samt ungdomsutøveren vår Seweryn.

 

Barneutøverne utmerker seg, og her ble det gått mange gode kamper av samtlige utøvere. Judoutøverne fra SIL er fullt på høyde med de andre og vinner mange kamper. Barneutøverne som deltok fikk utdelt pokal for å ha deltatt i minst 4 av 5 karusellstevner i år.

Seweryn hadde litt stang ut og havnet utenfor pallen på dette stevnet. Men det skal sies at han går mot flere av fylkes beste ungdomsutøvere i sin klasse. Seweryn vinner en kamp på ippon (judos svar på knock out) og taper de tre andre. Men gjør en flott figur i alle kampene sine.

Innsendt, Nina Kristin Nesset