Hitra-Sokna: 28-6

Hitra-Sverresborg3: 25-19

Hitra-Støren: 50-16

I helga hadde damelaget til Hitra IL tre hjemmekamper. Etter en lang pause var vi spente foran helgas kamper.

Første kamp mot Sokna hadde vi vanskelig med å ta tak i kampen, og skru opp tempoet. Vi ble med på motstanderens tempo, men sikret en solid seier med sifrene 28-6.

Etter en par times restitusjon stod Sverresborg 3 for tur. Dette ble en helt annen kamp med tempo fra start til slutt! Gjestene kom best i gang og ledet med 0-3 før Hitra skåret. Ved pause stod det 11-11 Etter pausen var hitradamene mere bestemt, og spilte en veldig bra andreomgang som endte med seier 25-19.

Søndag fikk vi besøk av et redusert lag fra Støren/Flå/Lundamo. De kom til Hitra med kun seks spillere. Det gjorde kampen til en målfest (for vår del) og vi stoppet ikke før tavla viste 50-16. Litt rot i forsvarsspillet til tider, og litt ivrige fremover, men full kontroll fra start til slutt.

Fortsetter vi det gode spillet, ligger Hitra an til opprykk til 4. divisjon.

Etter helgas kamper ligger Hitra på andreplass på tabellen, ett poeng bak NTNUI Håndball 5, men med to færre kamper spilt.

Hitra har fire kamper igjen av årets serie. Neste og siste hjemmekamp blir 17. mars mot National.