Sjanseløse mot serielederen

Petter Erlandsen sleit med å finne åpningene i det solide Sverresborg-forsvaret. 

Sport

FRØYA - SVERRESBORG: 20-31 (Håndball 3. divisjon herrer)

Hans Petter Trøa Sandvik scoret kampens første mål, og i ett minutt ledet Frøya kampen mot serielederen. Men deretter var det full Sverresborg-dominans gjennom hele førsteomgangen. Frøya møtte rett og slett ett lag som var noen hakk bedre enn dem i alt. Frøya stilte med sitt aller beste lag, og det må ha vært frusterende for spiller som Trøa Sandvik og Petter Erlandsen å oppleve at avslutninger de normalt ville scoret på mot svakere lag, endte i den solide forsvarsblokka eller fanget av den meget gode Sverresborg-målvakta.

Til pause var stillingen 7-17

Men Frøya klarte å løfte seg i andreomgangen, og resultatet ble faktisk ikke så ille som stillingen ved pause ga bud om.