"Tøff musikk, ikke veldig tøffe poseringer. Får likevel vist sin beste side – bra muskulatur i øvre rygg og skuldre."

Det er kommentatoren på nettstedet iForm sin tilbakemelding til hitterværingen Marius Øien, som i helga debuterte i bodybuilding-konkurransen Sandefjord Open. Før avreise fortalte 22-åringen om det strenge trenings- og kostholds-regimet han frivillig har underlagt seg de siste årene for å komme i god form.

- Jeg har bestemt meg for å stille i kroppsbygge-konkurransen fordi jeg har trent så å si hver dag i tre-fire år nå, men uten særlig mål og mening. Jeg synes det er artig å trene og passe på kroppen min og har derfor tenkt: hvorfor ikke melde meg på å se hvordan det går i en konkurranse? fortalte Øien, spent, men ikke nervøs, i forkant av konkurransen.

Øien stilte i klassen Classic bodybuilding debutant åpen. Her stilte det i alt seks deltakere. Dommerne plasserte hitterværingen på femteplass i debuten.

1. plass: Sharif Alikhan, Team 24fitness2. plass: Gabriel Tutu, Geir`s fkk3. plass: Hans Marius Skålhavn, Team Invictus FKK4. plass: Miroslav Dzimera, Kaliber fkk5. plass: Marius Øien, Kaliber fkk6. plass: Christian Instefjord, Team Exit