Anja (snart 15) slo både pappa og de fleste andre i feltet

Anja Ervik slo pappa Olav Andreas med god margin i dagens Hitraløp.  

Sport

Ny løyperekord til tross, det mest imponerende løpet stod ei snart 15 år gammel jente fra Frøya for i dagens Hitraløp.

Anja Ervik driver først og fremst med håndball, men løper også mye som egentrening. I dag stilte hun i det 6,1 kilometer lange løpet sammen med blant andre pappa Olav Andreas og flere fra familien. Der distanserte hun de fleste i feltet, kom inn som andre kvinne i mål, på tiden 25.04. Hun var i mål i god tid til å se pappa sin sluttspurt.

- Det var arti, sier hun.

- Jeg bruker å løpe mye, men det er fordi jeg satser på håndball, og driver egentrening. Og jeg liker å løpe. Det blir flere ganger i uka, og nå som håndballen er slutt for sesongen, blir det kanskje enda mer, sier hun, i det pappa gratulerer henne med den flotte innsatsen.