Fotball herrer 5. divisjon

Trond - Frøya: 4-3

Fredag kveld spilte Frøya FK bortekamp mot Trond i Trondheim. I første omgang var taktikken til Frøya å ligge lavt og ha god kontroll bakover for ikke å skape farlige situasjoner der Trond kunne få inn mål. 20 minutter inn i omgangen kontrer Robin Norheim og er alene med keeper før han setter ballen i mål.

Trond reagerer momentant og scorer to mål på rappen noen minutter etter Norheims scoring.

- Det blir en del rot i feltet og vi mistet fokuset, forteller juniortrener Eirik Strupstad.

Resten av omgangen forblir målløs og bærer preg av et jevnt spill mellom Trond og Frøya. Lagene går til pause med stillingen 2-1 i favør Trond.

Fire mål de siste ti minuttene

Etter pause bestemte Frøya seg for å skifte taktikk og legger et høyere press på Trond.

- Etter 60 minutter snur vi kampen og lykkes med det økte presset, forteller Strupstad.

I 83. og 84. minutt setter Frøya to baller i nettet. Målscorere er Erik Slagstad og Ollé Ollé. Trond reagere på dobbeltmålet ved selv å score et mål i kampens siste ordinære minutt, og enda ett tre minutter på overtid.

- De siste to målene til Trond var veldig like de to de scoret like etter Robin Norheims mål i første omgang, forteller Strupstad.

Kampen endte 4-3 til Trond.

- Burde egentlig vunnet

Strupstad mener Trond er et lag Frøya egentlig burde slått, men at guttene spilte en bra kamp.

- Vi skapte mange målsjanser denne kampen og vi fortjente ikke å tape, mener Strupstad.

Neste helg spiller Frøya FK hjemmekamp mot Rindal der målet er å skape flere målsjanser samtidig som færre baller slippes gjennom forsvaret.