Hitra IL g13 vant alle sine kamper i gruppespillet i Lerøy Cup i Bergen torsdag og fredag. Det gjør Hitra til suveren gruppevinner. Lørdag formiddag står Sunnydale fra Bangladesh på motsatt banehalvdel.

Uansett hvordan det går i den kampen, må hitterværingene reise hjem. Og det handler om flytider og ikke nødvendigvis sportslige prestasjoner. For i dag går flyet hjem.

Oppdatert kl. 12:50:

Sunnydale møtte ikke til kamp og Hitra ble dermed tildelt seieren på walk-over. I stedet rakk da laget neste kamp mot Sotra. Her ble det 12-12 etter fulltid. Hitra rakk ikke å spille "golden goal", siden de skulle rekke flyet, og ga seieren til Sotra.

Med fem seire, en walk-over og en uavgjort, kom Hitra dermed ubeseiret gjennom cupen.

Hitra IL ble - tross fem seire i gruppespillet - tabellmessig plassert sist og i B-sluttspillet. Slik er reglene når man har med spillere på dispensasjon på grunn av høyere alder.

Lagledelsen er uansett svært godt fornøyd med prestasjonene. Fredagens to kamper mot Fyllingen og KIL/MIL/VIL ble svært tette. Førstnevnte ble vunnet 14-13 og sistnevnte 18-15 på kunstgresset i Bergen.