Årets lag:

- Flinke til å ta til seg kunnskap og vil bli stadig bedre

Sport

Gutter 13 er kåret til årets lag i Frøya FK. Prisen fikk laget utdelt under en tilstelning i Hitra idrettspark lørdag.

Prisen, som er en del av SalMars talentpriser, går til lag på Hitra og Frøya som ha markert seg positivt i løpet av fotballsesongen. Prisen kan gå til lag som har levert gode resultater i sesongen eller til lag som har markert seg med treningsiver og spilleglede.


Her er juryens begrunnelse:

Prisen til årets lag i Frøya FK tildeles et lag som har godt oppmøte på trening og har gjennomført en god sesong. De er flinke til å ta til seg kunnskap og vil stadig bli bedre. De har et fint samarbeid i laget og ei foreldregruppe som er flinke til å ordne sosiale arrangement utenfor treninga. Gruppa har holdt seg stabil gjennom sesongen.

Årets lagpris 2018 går til G13