Frøya FK mot Trond:

Begge lagene med mål seint i kampen

Trener Martin Berge 

Sport

Fotball herrer 5. divisjon

Frøya - Trond: 1-1


Frøya tok fredag kveld imot Trond hjemme i Frøya storhall. Frøya, som ligger under nedrykksstreken i femte divisjon, har alt å vinne denne kvelden. Trond ligger over streken og må slå Frøya for å holde på plassen i divisjonen til neste år.

Første omgang spilte lagene jevnt og gikk til pause med ingen baklengs.Andre omgang startet godt for begge lagene. Trond klarte å sette inn ett ledermål etter 85 minutter. Frøya jobbet seg tilbake og satte inn utligning to minutter senere. Lagene av banen med 1-1 på tavla etter full tid.

 - Jeg kan ikke si at jeg er fornøyd med resultatet i kveld, men jeg er fornøyd med å utligne på slutten. Det er frustrerende å ikke ta med seg alle tre poengene når vi kontrer to ganger og er alene med keeper, sier Frøyatrener Martin Berge til lokalavisa etter kampen.