40 samlet til fotball i flomlyset

  Foto: Hitra Fotballklubb

Sport

Rundt 40 spillere møtte til første trening da Hitra Future startet opp igjen onsdag kveld. Hitra Future er et treningstilbud Hitra fotballklubb har hatt i en årrekke, det starter opp etter at serien er over og de ordinære treningene trappes noe ned. Hitra Future er et tilbud til alle i klubben, også de spillerne som kommer opp fra barnefotballen og blir HFK-spillere fra 2019-sesongen.

- Flomlys og herlig høstluft sørget for optimale forhold, og Futureinstruktørene fra HFK sørget for god aktivitet på alle banene, forteller klubben.

- Hitra Future er et tilbud til alle i Hitra FK som har lyst til å bli bedre fotballspillere. Vi ønsker at Hitra Future skal være en utviklingsplass for både spillere og trenere. Det blir sosialt og vi lærer av hverandre, fortalte Ola Vigdal i fotballklubben til lokalavisa da vi omtalte tiltaket i en av de tidligere sesongene.