Har øvd iherdig i to måneder foran sin andre oppvisning i dans, akrobatikk og cheerleading

Sport

Akrobatikk-gruppen i Sandstad IL trener iherdig to dager i uken, i Sandstad idrettshus. De er delt inn i to grupper fra 1. klasse og oppover. De øver seg på koreografi etter dans, smidighet og blander dans, akrobatikk og cheerleading. Jentene er ivrig til å trene, begge gruppene har brukt to måneder for å forberede seg for helgas fremføring.

Akrobatikk-gruppa Sandstad IL under julekonserten til Strand skolekorps

 
 

Søndag hadde de sin andre opptreden i Hitrahallen. Akrobatikkgrupen med Aleksandra Konarska i spissen startet opp i september 2017 og har hatt venteliste hele veien. Nå har hun får med seg Chatarina Sæther. Første gangen de hadde sin opptreden var i forbindelse med Hitraløpet, der de sammen med judogruppa fikk vist seg fram for et stort og fint publikum.

Akrobatikk-gruppa Sandstad IL under julekonserten til Strand skolekorps 2

 
 

Søndag var opptreden nummer to hvor de var på gjesteopptreden til Strand skolekorps, med også betydelig publikum. Barna er en stor gruppe som har stor framgang og vi foreldre er en stor støttende stolt gjeng.

Med vennlig hilsen

Aleksandra Konarska

Alle foto: Marcin Szpryngiel