Lokale blir invitert når Ranheim velger Frøya storhall i sesongoppkjøringa

  Foto: Ranheim fotball

Sport

Til helga kommer fotballklubben Ranheim Fotball til Frøya storhall som en del av oppkjøringa mot neste sesong. Det betyr også at toppserieklubben samtidig vil dele av sine tanker og ferdigheter til fotball- og næringslivsmiljøet i øyregionen.

Fredag formiddag inviterer storhallen til foredrag om "Reisen om Ranheim Toppfotball". Daglig leder Therese Solli Sandvik i storhallen forteller at foredraget i Kakkenstua i storhallen er for bedrifter på Frøya og Hitra. Lørdag inviteres trenere og spillere fra øyfotballen til inspirasjonsmøte med Ranheims trener Svein Maalen, som skal fortelle om "Veien til toppspiller". Senere samme dag skal Frøya FKs gutter 13- og 14-lag trenes av nettopp Ranheim.

- Det blir fokus på Ranheims formasjoner, taktikk og spilelstil, forteller Sandvik og sier hallen gleder seg til å ta imot Eliteseriens overraskelseslag.

Ranheim åpner sesongen med hjemmekamp mot Tromsø søndag 31.mars.Full fres for fotball-formann Frank

Både i livet og i fotballen blir ballen av og til slått ut av spill. Nyvalgt styreleder i Ranheim fotball har opplevd begge deler. Men ballen vil alltid begynne å rulle igjen.