Tvillingene Vendela og Helena scoret 17 i målkalas

- Men vi bomma litt for mye, sier Vendela.

Vendela (til venstre) og Helena scora nesten halvparten av Frøyas mål i kveldens målkalas 

Sport

Håndball kvinner 4. divisjon, Frøyahallen

Frøya/Hitra - Skaun 36-20

De 16 år gamle tvillingene Vendela og Helena Bekken har vært en selvfølgelig del av Frøya/Hitras damelag gjennom hele sesongen, og de er vante til å score mål på seniornivå. Men de vet ikke om de samlet har scoret så mange mål i en enkeltkamp som i dag. Vendela ble toppscoret med ti mål, Helena stoppet på syv, da Frøya/Hitra i dag utklasset Skaun 36-20.

Vendela gjennom og scorer ett av sine ti mål 

 

Tvillingene er godt fornøyde med dagens innsats.

- Det gikk bra, sier Helena.

- Men det ble litt for mange bom, sier timålscorer Vendela.

Og nettopp Vendela kunne puttet på ett par mål til helt på tampen, da en god Skaun-keeper fikk stoppet hennes kontringsavslutninger.

Det ble aldri noen spennende kamp i Frøyahallen. Skaun ligger sist på tabellen, og Frøya/Hitra startet å dra fra allerede etter fem minutter. Tempoen var heller aldri det helt store, men vi fikk se et frøyalag som til tider hadde noen flotte opprullinger og som spilte stødig håndball. Og så scora de mange fine mål, da.

Hlena scorer ett av sine syv