Fotball-herrene møtes til lokaloppgjør i dag

Arkivbilde fra lokaloppgjør mellom Hitra og Frøya. 

Sport

Som oppkjøring til årets sesong, møtes herrelagene til Frøya fotballklubb og Hitra fotballklubb i dag til treningskamp. Kampen går i Frøya storhall fra klokka 16.

Lagene skal som kjent spille i hver sin divisjon, men kan likevel gi hverandre god match-trening i sesongoppkjøringa.

Hitra FK seriedebuterer i 4. divisjon lørdag 6. april borte mot Sverresborg, men første terminfestede kamp spilles allerede lørdag 23. mars. Da er det kvalifiseringskamp for NM Menn hjemme i Hitra idrettspark.


 

Frøya FK spiller sin første offisielle kamp enda tidligere, søndag den 10. mars. Da er det klart for OBOS-cupkamper. Den første går borte mot Nidelv. Frøya FK spiller i 6. divisjon denne sesongen, sammen med Sandstad IL. Serieoppsettet for 6. divisjon er foreløpig ikke lagt ut.