Håper på spillere fra både Frøya og Hitra

Vil stille herrelag til høsten.

Ketil Pettersen 

Sport

- Vi må melde på lag innen 1. mai. Så nå må vi finne ut om det er nok spillere som kan tenke seg å være med, sier Ketil Pettersen, en av veteranene innen herrehåndballen i Frøya IL.

Etter noen sesonger der Frøya ILs herrer tok seg fra fjerde- til tredjedivisjon, og man hadde bygget et lag som spilte god og publikumsvennlig håndball, ble det bråstopp sist høst. Da man kom til sesongstart hadde man så tynn stall at laget ble trukket fra serien.

Ketil Pettersen inviterer til et infomøte i frøya idrettshall førstkommende torsdag klokka seks. Da vil man finne ut om det er grunnlag for å melde på lag.

- Vi ønsker å ha med oss folk som vil spille, både frøyværinger og hitterværing, sånn at vi kan stille ett lag i fjerdedivisjon. Vi har ingen ambisjoner om å gå for opprykk. Det er snakk om å samle folk som har lyst til å trene, spille håndball og ha det gøy. Kanskje er det en del unggutter både på Frøya og Hitra som har lyst til å bli med, sier Ketil Pettersen, som ber interesserte ta kontakt med han eller Robin Nordheim.