Øylekene

Fikk bryne seg på svenskene i varm sand

Anna Østmark Andersen og Thea Hestnes i aksjon på sandvolleyballbanen. 

Sport

Øylekene

Beachvolley Hitra-Gotland2: 0-2

Hitra fikk - omtrent som ventet - problemer med å hevde seg mot Gotland i åpningskampen i kvinnenes beach volleyball-turnering.  Gotland vant to sett med ganske komfortable sifre.

Anna Østmark Andersen og Thea Hestnes på Hitra ble nokså kjapt liggende bak på resultattavla i første sett. Hitra klarte likevel å spille inn 11 poeng.

I andre sett åpnet Hitra mye bedre der flere server satt bedre og der Anna og Thea vant noen ballvekslinger. Hitra holdt da Gotland jevnt fram til 6-6. Deretter dro svenskene i fra igjen og vant settet 21-12 og dermed kampen.

Anna Østmark Andersen og Thea Hestnes 

 

Gotland er av Hitra-trener Paul Andersen vurdert som et av turneringas beste lag og hadde ikke forventet seier. Men han sier jentene hadde forventninger om å bite litt bedre fra seg.

- Anna og Thea føler at de ikke fikk ut sist beste og at de kan bedre, kommenterer Andersen.

Dette er hitterværingenes første offisielle kamp sammen i beachvolley. Det var stor stemning på arenaen med både norske, svenske og engelske heiarop.


 

- De har litt igjen på å spille jevnt med Gotland. Det går for eksempel på kommunikasjonen de i mellom, spesielt når det begynner å gå kjapt. Da er man avhengig av å ta raske avgjørelser. Men godt å være i gang og vi ser fram til kampen i morgen, sier Andersen til lokalavisa.

Mandag spiller Hitra mot Åland.