Kjempestor opphenting. Men så glapp det helt mot slutten

Sport

Fotball 4.divisjon herrer

Hitra-Orkla2: 4-5

Etter en blytung førsteomgang og 0-4 i målprotokollen, var det bare de største optimistene som trodde at Hitra Fk kunne hente poeng i høstsesongens første kamp. Men utover i andre omgang ble det svært spennende, og Hitra klarte faktisk å hente inn hele ledelsen. Men gjestene Orkla2 klarte å få inn sitt femte og tok dermed alle tre poengene i den målrike søndagskampen.

- Vi er fortsatt i litt feriemodus når kampen starter og vi blir tungt straffet av et effektivt Orkla, skriver Hitra-trener Ole Eide på klubbens Facebookside.

- Vi gjør noen små taktiske endringer i pausen og med marginene på vår side så klarer vi å hente oss inn igjen. Vi ruller opp det ene angrepet etter det andre og stemningen er stor når vi utligner til 4-4. Vi får noen gode sjanser til å ta ledelsen og det er utrolig bittert når Orkla kriger inn 4-5 nesten på overtid, kommenterer treneren.

Hitras mål ble scoret av Remi Eide, Roar S. Hansen og to mål av Sindre Kvakland.

Hitra ligger nå på 9.plass på tabellen med 12 poeng. Avdelinga ledes av Tynset med 30 poeng.