Mads kom inn og scoret etter 21 sekunder

Mads Røvik 

Sport

Herrer 4.divisjon

Byåsen 2 - Hitra FK: 5-3

Oppgjøret mot Byåsen 2 tirsdag kveld ble en fartsfylt kamp med mange sjanser til begge lag, men der Byåsen dessverre var mest effektive.

Hitra henger ikke helt med fra start og Byåsen går opp  2-0 etter et straffespark og en innøvd frisparkvariant.

Hitterværingene reduserer når Daniel Øyen slår en nydelig gjennombrudspasning til Sindre Kvakland som runder keeper og legger ballen i det åpne målet.

- Vi blir enige i pausen om å stå litt høyere med laget i andre omgang, og stresse Byåsen høyere i banen. Dessverre er det første som skjer at Byåsen triller ballen rundt oss og går opp i 3-1, forteller fotballkubben på sin facebookside.

 

Hitra reduserer til 3-2 etter at Håkon Morvik kliner ballen i krysset fra 20 meter. Deretter bølger kampen bølger frem og tilbake, men igjen er det Byåsen som scorer.

Mads Rørvik kommer inn og scorer etter å ha vært på banen i 21 sekunder! Etter reduseringen får Hitra enorme sjanser som det er helt utrolig at de ikke scorer på.

- Mot slutten flytter vi alle frem i banen, men når vi ikke klarer å putte,  er det Byåsen som kontrer inn 5-3 på overtid. Alt i alt en god kamp der vi ikke har marginene på vår side, oppsummerer Hitra FK.