Gikk på et 28-målstap

Hitra 

Sport

Håndball kvinner 4.divisjon

NTNUI Håndball2 - Hitra IL:  42-14

Lørdag kveld spilte Hitras damehåndballag bortekamp mot NTNUI 2 i Trondheim. NTNUI startet skarpt og fikk inn fire mål de første to minuttene av håndballkampen. Det var Maren Haltland som scoret det første målet for Hitra, etter NTNUI sitt målshow i starten av kampen.

I løpet av første omgang greier aldri Hitra å hente inn forspranget NTNUI fikk i starten og målavstanden mellom lagene øker. Resultat til pause er 18-9 i favør NTNU.

Hitra ligger langt bak også i andre omgang og er sjanseløse mot trondheimslaget. De tre første Hitra-målene i andre omgang er det Thea Arntzen som sørger for å få inn. De siste to målene er det Emma Klingenberg og Elisabeth Sætherbø som scorer.

Dessverre blir det langt mellom målene til Hitra i forhold til NTNUI. Kampen avsluttes med resultatet 42-14 til NTNUI.