Kolbjørn fikk sin hederspris

Prisvinner Kolbjørn Olsen (t.v.) og varaordfører Torfinn Stub.  Foto: Viggo Jakobsen, Globetrotter event & artist

Sport

Kolbjørn Olsen fra Ansnes fikk fredag kveld overlevert det synlige beviset på at han er kåret til Årets ildsjel i Hitra-idretten. Det skjedde under idrettsgallaen til Trøndelag idrettskrets i Trondheim.

Som tidligere omtalt her i lokalavisa, er utnevnelsen basert på juryarbeid som har foregått i Hitra idrettsråd. 74-åringen Kolbjørn Olsen har svært mange år bak seg som idrettslig ildsjel, både på Hitra, Trondheim og i Sverige, og er fortsatt aktiv som frivillig. Nå sist som frivillig i arrangementsstaben for håndball-EM i Trondheim 2020.

- Gjennom mer enn 30 år har Kolbjørn Olsen vært en ildsjel for håndballen på Hitra, gjennom å ha ledet en rekke lag både på seniornivå og i aldersbestemt håndball, heter det i juryens begrunnelse, som du kan lese i sin helhet her: