Forbedret sine norske rekorder nå rett før Nordisk og EM

Ronja Lenvik (gull) og Åse Johanne Berge (sølv) dominerte sin klasse under ungdoms-NM.  Foto: Hitra vektløfterklubb

Sport

Ronja Lenvik virker å være godt i rute fram mot Nordisk mesterskap i midten av november og EM i begynnelsen av desember. I helga har hun knallet til med forbedring av sine egne norgesrekorder under ungdoms-NM i vektløfting.


 

66 ungdomsløftere fra hele landet har konkurrert i Naustdal om å bli Norges beste ungdoms-vektløftere. For Hitra vektløfterklubbs del ble det gullmedalje til Ronja Lenvik, sølvmedaljer til Åse Johanne Berge og Rasmus Aune, og bronsemedalje til Fredrik Mellemsæther.

- Mye bra løfting av alle HVK sine utøvere, med flere nye personlige rekorder, rapporterer Hitra vektløfterklubb.

Gullmedalje tok altså Ronja Lenvik i 55 kg klassen. Hun forbedret norgesrekorden i rykk med 57 kg og sammenlagt med 124 kg.  Åse Johanne Berge fikk sølvmedalje i samme vektklasse.

Rasmus Aune vant sølvmedalje i 61 kg klassen.  Foto: Hitra vektløfterklubb

 

Rasmus Aune vant sølvmedalje i 61 kg klassen. I samme vektklasse fikk Kristian Antonsen 4. plass av totalt åtte løftere i denne klassen. Fredrik Mellemsæther løftet til bronse i 73 kg-klassen.

Fredrik Mellemsæther løftet til bronse i 73 kg-klassen.  Foto: Hitra vektløfterklubb

 

Som tidligere omtalt, er Ronja Lenvik tatt ut til å representere Norge under EM i vektløfting U15. Mesterskapet holdes i Eliat i Israel fra 7.-14.desember. Hun er også tatt ut på landslaget til Nordisk Mesterskap, som foregår i Sundsvall i midten av november.