Har lite å rope hurra for søndag kveld

Hitra 

Sport

Hitra ILs damelag vender slukøret hjem uten poeng etter dagens bortekamper.


Hitras handballdamer spilte mot Lensvik søndag ettermiddag. Det ser lovende ut for Hitra i første omgang. Hitra går raskt i ledelsen med to mål like etter kampstart før Lensvik får inn sitt første etter knappe fire minutter. Hitra greier å holde ledelsen og ligger på det meste foran med fire mål før Lensvik får samlet seg og begynner å yte litt motstand og får inn tre mål på rappen. Maren Haltland scorer på fire straffekast i første omgang og Hitra ligger et hestehode foran Lensvik helt til Lensvik utligner i 22. spilleminutt. Hitra greier ikke å ta ledelsen før pause og stillingen er 14-14.

Frida Berget åpner andre omgang med et mål for Hitra som da har tatt ledelsen. Det varer dessverre ikke lenge for etter at Victoria Strand får en to-minutter rakner det litt for laget og Lensvik tar for første gang i kampen ledelsen. Hitra greier ved flere anledninger å utligne målforskjellen, men greier aldri å komme seg ovenpå. De siste ti minuttene av kampen ryr det inn med mål i Hitras nett og sluttresultatet ender på 29-22 i favør Lensvik.


Hitra mot Frøya:

- Det er så mange regler at trenerne våre ikke kan alle engang

God læring, masse moro og skikkelig stor handballglede for de yngste i Hitrahallen i helga.Nok et tap

Etter Lensvikkampen ventet et oppgjør mot Svorkmo/Noi. Svorkmo/Noi åpnet med det første målet, men på det svarte Hitra med ikke mindre enn tre mål signert Maren Hatland og tok med det ledelsen. Det varte dessverre ikke lenge før Svorkmo/Noi igjen tok ledelsen. Hitra greide aldri å få tilbake overtaket og lå et par mål bak gjennom hele første omgang. Omgangen avsluttes med en to-minutter til Frida Berget og stillingen 14-12 i favør Svorkmo/Noi.

I andre omgang fortsetter Hitra å slippr inn mål. Laget greier selv ikke å få inn det første målet før etter knappe ni minutter da Kristina Tøften scorer. Da ligger Svorkmo/Noi foran med fem mål. Svorkmo/Noi fortsetter å dra fra Hitra gjennom hele andre omgang og kampen ender med en ti-målstap for hitradamene med resultatet 32-22.