Laglederen var "konge i målet" - neste helg står det om opprykk

Lagleder Ketil Pettersen steppet inn som målvakt  Foto: arkivfoto

Sport

LÅNKE/STJØRDAL 2 - FRØYA: 29 - 34 (4. divisjon, håndball herrer)

- Det var en veldig viktig kamp, med tanke på mulighetene for opprykk. Dette hang ved oss gjennom hele kampen. Men vi fikk en tidlig ledelse, og Lånke var egentlig aldri i nærheten av å ta oss igjen. Vi holdt ballen godt i laget, tettet igjen i forsvar, og avsluttet godt i angrep, forteller Maciej Karpinski.

Han ledet laget fra sidelinja i lørdagens kamp, mens lagets faste lagleder, Ketil Pettersen, hadde tatt på seg målvakt-drakta.

- Og Ketil var konge i målet. Han reddet mange 100 prosent-sjanser, og bidro sterkt til at vi klarte dette, sier Karpinski.

Lagets toppscorer Hans Petter Trøa Sandvik er bortreist, og stilte ikke i lørdagens kamp. Dermed var det Marcus Nøstan som ble Frøyas mestscorende i denne kampen med ni mål.


 

- Vi var spente på hvordan vi skulle klare dette uten Hans Petter, men vi klarte det. Det var mange av de yngrespillerne som stod fram, sier Maciej, som er spent på kampene som kommer neste helg.

Frøya og Heimdal er a poeng, og det er Heimdal som kommer på besøk i Frøyahallen neste lørdag. Vinner Frøya den kampen, kan opprykket være avgjort.