The Dorull Challenge

The dorull Challenge

Sport

Fotballspillere over hele verden har kastet seg på trenden med å trikse doruller. Kampanjen #StayAtHomeChallenge på Twitter ber folk om å holde seg hjemme for å stoppe koronasmitte, og i ventetida ...ja, så kan man for eksempel vippe doruller.


Ola Vigdal 

 

Store fotballstjerner har engasjert seg, og det finnes mange lokale varianter av denne trenden  Blant annet hos Hitra fotballklubb, hvor trenerveileder Ola Vigdal og klubben lover ut gavekort til den spilleren som trikser flest ganger med en dorull.


Øymesterskap i straffespark:

Ingen gadd å prøve triksekonkurranse etter Iselins oppvisning

Iselin Skarpnes vant triksekonkurransen under Øymesterskapet i straffespark på lørdag med 468 triks.


Det hele må selvfølgelig dokumenteres - på video. Det har for eksempel Thorfinn Haugen på klubbens Gutter 19-lag gjort (se video øverst i artikkelene). Thorfinn klarte åtte vipper med dorullen - nesten uten uhell. Ifølge ham sjøl gikk det kun ut over noen kniver på kjøkkenet...

Og her prøver Ludvik Hestnes på det samme:

Ludvik Hestnes tar dorull-utfordringa