Jesper og Andreas tok fem medaljer i stort og prestisjefylt stevne

Det så lenge ut som Jesper Dypvik Kvaale måtte melde forfall til Lerøy-lekene og det som var sesongens store mål. 14-åringen ble imidlertid friskmeldt i tide til å sikre seg tre pallplasseringer og medaljer i det prestisjefylte stevnet.

TRE MEDALJER: Jesper Dypvik Kvaale imponerte i Måndalen i helga. To sølv- og en bronsemedalje ble det på Jesper i sesongens største og viktigste stevne.  Foto: Svein Halvor Moe

Sport

-Jeg fryktet at det ikke ville bli noen deltakelse på meg ettersom jeg ble syk og ikke fikk trent noe særlig i forrige uke. Jeg ble heldigvis merkbart bedre inn mot helga. Derfor valgte jeg å reise selv om jeg ikke var helt frisk, sa Jesper som var full av snørr både før, under og etter stevnet. I frykt for at helsetilstanden skulle bli verre, så droppet han 600 og 1500-meter denne gangen.